Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu 0 552 860 76 10

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu
Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu, B sınıfı iş güvenliği kursu, C sınıfı iş güvenliği kursu ve diğer İSG Eğitimleri hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak istiyorsanız Ankara İş Güvenliği Kursu olan Yeni Uzman Akademi’yi hemen arayın.

Ankara İş Güvenliği Kursu, Yeni uzman Akademi yeni dönem eğitimlerine başladı. Tamamen uzaktan eğitimde gerçekleştirilen A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimlerine katılmak için hemen başvuru yapabilirsiniz. Güncellemiş ders kitapları deneme kitapları dijital ders notları hap bilgiler online deneme sınavları ve WhatsApp ders çalışma gruplarından ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Eğitimlerimize katılan tüm kursiyerlerimiz A Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcıları için hazırlamış olduğumuz online soru çözüm programlarına ücretsiz iştirak edebilirler.

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu bakanlık onaylı eğitimlerimize Türkiye’nin her yerinden katılma şansınız var. Kurumuzda A,B,C Sınıfı İş Güvenliği Kursu, İş yeri hekimliği kursu, iş yeri hemşireliği kursu alabilirsiniz. Kaliteyi uzaklarda aramadan en seçkin ders materyalleri sayesinde Ankara Yeni uzman akademi’den iş güvenlik kursu eğitimlerinizi alabilirsiniz.

Bilindiği gibi iş güvenliği 3 ayrı tehlikeli grubuna ayrılmıştır. Bunlar az tehlikeli, tehlikeli, çok tehlikeli sınıflardır. Yazımızın konusu olan A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimlerine katılan arkadaşlarımız az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli iş yerlerinde çalışabilirler.

Türkiye’nin her yerinden, şehir dışına çıkmadan işinizde ve ailenizden uzak kalmadan, ev konforunda uzaktan eğitimle A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimlerinizi tamamlamanız mümkün.

Kimler A Sınıfı İş Güvenliği Kursu Alabilir?

Kalitenin adresi Ankara Yeni Uzman Akademi’de A Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak istiyorsanız öncelik B Sınıfı İSG Sertifikasına sahip olmanız gerekiyor. Eğer B Sınıfı İSG Sertifikasına sahipseniz ve bu sertifika ile 4 yıl tam zamanlı çalıştıysanız, A Sınıfı İş Güvenliği Kursu alabilirsiniz.

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimleri tamamen uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilir. Eğitimlerin toplam süresi bakanlıkça 220 saat olarak belirlenmiştir. Çevrimdışı, çevrimiçi şeklinde teorik eğitimler yapıldıktan sonra uygulamalı eğitimler gerçekleştirilir.

Bulunduğunuz ilden şehir dışına çıkmadan işinizde ve ailenizden uzak kalmadan ev konforunda uzaktan eğitimle A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimlerinizi tamamlamanız mümkün.

Çevrimdışı yani offline eğitimleri yapılır offline eğitimlerin süresi 15 gündür ve 81 saat olarak yapılır. Çevrimdışı dersler belli saatler arasına sıkıştırılmış eğitimler değildir. Bu eğitimler kayıtlı video eğitimleri olduğu için katılımcılar eğitimleri diledikleri kadar tekrar etme şansına da sahiptirler.

Derslere Nasıl Katılabilirim?

Derslere Ankara Yeni Uzman Akademi internet sayfasında bulunan “uzaktan eğitim ” sekmesinden giriş yapılır. Video derslerinin tamamlamasının ardından online eğitimlere geçilir. Online eğitimler de yine 15 gün süren bir programla gerçekleştirilir. Bir günde maksimum 6 saat olacak şekilde canlı eğitim olarak gerçekleştirilir.

Sabah 9’da başlayıp öğlen 15’te biten ve öğlen 15’te başlayıp akşam 21.00’de tamamlanan 2 farklı seansla canlı derslere katılabilirsiniz. Maksimum 25 kişilik sanal sınıflarda gerçekleştirilen eğitimler yeni uzman Akademi tarafından profesyonel eğiticilerin eşliğinde gerçekleştirir.

Çevrimiçi dersler kurumumuz tarafından kayıt altına alınır ve  A Sınıfı İş Güvenliği Kursu  katılımcıları her zaman dersleri tekrar etme şansına da sahiptirler.Teorik eğitimlerin sona erimesinin ardından uygulamalı eğitimler yapılır. Uygulamalı eğitimler bakanlığın belirlediği son tarihe kadar gerçekleştirilebilir; 5 iş günü içerisinde tamamlanır ve bir günde maksimum 8 saat olarak yapılır.

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu staj eğitimlerine Türkiye’nin her yerinde katılmanız mümkündür. Başka bir şehre gitmenize gerek kalmadan bulunduğunuz şehirde Ankara Yeni Uzman Akademi staj eğitimlerinizi tamamlamak için gerekli iş yerleri ile iletişime geçerler. A Sınıfı İş Güvenliği Kursu eğitimleriniz tamamlanır ve sınavlara girmeye hak kazanmış olursunuz.

Sınavlar Hakkında Genel Bilgiler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş sağlığı ve güvenliği alanında en yetkili kurumdur. Bahsettiğimiz iş sağlığı güvenliği (İSG) sınavları da aynı bakanlıkça yapılır veya yaptırılır. Son yıllarda İSG sınavları bakanlığın görevlendirmesi ile ÖSYM tarafından gerçekleştirilir. Yılda iki defa gerçekleştirilen İSG sınavlarına iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitim alan tüm kursiyerlerimizin katılması gerekir.

Sınavda her alan veya sınıfta sınava girenler için çoktan seçmeli 50 soru sorulur ve  A Sınıfı İş Güvenliği Kursu  alan arkadaşlarımızın en az 35 soruya doğru cevap vermeleri gereklidir. Doğru sayısının 35 olması yeterlidir; yanlış yanıtlar alınan puanı etkilemez başka bir deyişle puan hesaplaması doğru cevaplar üzerinden yapılır. Sınavı kazanan A Sınıfı İş Güvenliği Kursu öğrencilerimiz sertifikalarını gerekli şeyler yaptıktan sonra İSG Katip izleme programından görüntüleyebilirler.

Sizleri Bekliyoruz

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak istiyorsanız o halde adresiniz kesinlikle Ankara Yeni uzman Akademi olmalı. Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul Anadolu yakası, İstanbul Avrupa yakası, İzmir’de eğitim kurumları bulunan yeni uzman Akademi iş sağlığı güvenliği kurslarının ilki Ankara’da bulunan Ankara Uzman Akademi’dir. Türkiye İş Güvenliği kursu olan Yeni uzman akademinin merkezi olan kurumumuzda birçok eğitim düzenlenir. Bunların başında da A Sınıfı İş Güvenliği Kursu gelir.

Sizler için hazırlanmış olduğumuz eğitim olanaklarından yararlanmak için Yeni Uzman Akademi’ye bir an önce kaydınızı yaptırın. İşte yeni uzman akademiyi seçmeniz halinde sahip olacağınız fırsatlar;

Kaliteli eğitici kadrosu

Tamamen uzaktan eğitimler

WhatsApp ders çalışma grupları

Dijital ders materyalleri

Güncel konu anlatım kitabı

Yenilenmiş deneme kitabı

Her zaman ulaşabileceğiniz online denemeler

Sınav öncesinde kitap yazarları tarafından düzenlenen online soru çözüm programları

Modern eğitim teknikleri

Dilediğinizde ulaşabileceğiniz ders videoları

Sınav sonrası göreve hazırlık seminerleri

İşe yerleşme konusunda yardım hizmetleri sadece Ankara iş güvenliği kursu yeni uzman Akademi’de.

Nasıl Kayıt Olabilirim?

Öncü isim Ankara Yeni Uzman Akademi’de eğitim almak isterseniz kurumumuza bizzat gelerek gerekli işlemleri tamamlayabilirsiniz; ayrıca online olarak da kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kayıt için gerekli olan evrakları ise hemen hazırlamanız mümkün olacaktır.

Kimlik, diploma (geçici mezuniyet belgesi, e- devlet mezun belgesi), başvuru dilekçesi, gerekli durumlarda istenilecek olan nüfus kayıt örneği, İSG Katip çalışma raporu kayıt işlemleri için gerekli olan evraklardır.

Yenifakılı A Sınıfı İş Güvenliği Kursu almak istiyorsanız bizi hemen arayın kayıt işlemleriniz hemen gerçekleştirin. Size bir telefon kadar yakınız; ayrıca bizlere WhatsApp ve Jivo destek programlarından da her zaman ulaşabilirsiniz.

Hemen Arayın