Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu

Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu 0 552 860 76 10

Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu
Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu

Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu olan Ankara İş Güvenliği Kursu Yeni Uzman Akademi olarak A,B,C sınıfı iş güvenliği kursu, işyeri hekimliği kursu, işyeri hemşireliği kursu, temel isg kursu ve hijyen kursu vermekteyiz.

Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu hakkında bilgi vererek Yeni Uzman Akademi’nin sunduğu eğitimlere bir göz atalım. Yeni Uzman Akademi, ülkemizin farklı bölgelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Kursları sunmaktadır. Bu kurslar arasında A Sınıfı İSG Kursu da yer almaktadır. Yeni Uzman Akademi, bakanlığın direktiflerine uygun bir şekilde uzman eğitim kadrosu ve online sınıflarla hizmet vermektedir. Ayrıca, Ankara’da bulunan kurumunda da A Sınıfı İş Güvenliği Eğitimi sunmaktadırlar.

Çok tehlikeli iş yerlerinde çalışma hakkına sahip A Sınıfı İSG Kursu katılımcıları, işyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği konularında yönetici ve çalışanlar için mevzuata uygun olarak hazırlanmış bir eğitim programına katılırlar. Bu program, işyerlerindeki riskleri tanıma, değerlendirme ve kontrol etme konularında katılımcılara bilgi verir. Ayrıca, işyerlerindeki sağlık ve güvenlik konuları hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olur. Böylelikle, işyerlerindeki kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi amaçlanır.

Yeni Uzman Akademi’nin A Sınıfı İSG Kursu’nda, iş sağlığı ve güvenliği konusunda uzman eğitmenler tarafından verilen dersler, katılımcıların işyerlerindeki riskleri tanımalarını ve önlem almalarını sağlar. Ayrıca, işyerlerindeki sağlık ve güvenlik koşullarını iyileştirmek ve işyerinde kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesine yardımcı olmak için pratik bilgiler sunar.

Modern Eğitimlerimize Bekliyoruz

Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu eğitimleri tamamen uzaktan eğitim olarak 220 saat sürer ve üç farklı eğitim modeliyle gerçekleştirilir. Bu modeller offline eğitim, online eğitim ve staj eğitimi olarak adlandırılır. Eğitimler, 81 saatlik offline eğitimlerle başlar. Ayrıca, offline eğitimler 15 günlük süre ile gerçekleştirilir. Video kayıtları ile yapılan offline eğitimlere Ankara Yeni Uzman Akademi katılımcıları diledikleri saatlerde katılabilirler. Böylelikle derslerini mesailerine göre ayarlayabilirler.

Sonrasında ise 15 gün süre içerisinde 99 saat online eğitimler düzenlenir. Online eğitimler iki farklı grupta gerçekleşir ve katılımcılarımız diledikleri grupta derslere katılabilirler. Ayrıca bu dersler Ankara Yeni Uzman Akademi tarafından kayıt altına alınır ve A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımız diledikleri zaman bu kayıtlara ulaşabilirler.

Son beş gün ise staj eğitimi kapsamında uygulamalı olarak 40 saat sürer. Uygulamalı eğitimleriniz gerçekleştirebilmeniz için Ankara Yeni Uzman Akademi bulunduğunuz şehirde staj eğitimlerinizi tamamlamanızı sağlar. Böylece A Sınıfı İSG Kursu eğitimlerinizi dilediğiniz yerden tamamlama şansına sahip olursunuz.

Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu toplam eğitim süresi 220 saat olup, 35 gün sürer. Yeni Uzman Akademi A Sınıfı İSG Kursu eğitimleri sunmaktadır ve bu eğitimlerde katılımcılar, iş sağlığı ve güvenliği konularında uzman eğitmenler tarafından verilen dersler alarak, işyerlerindeki riskleri tanıma, değerlendirme ve kontrol etme konularında bilgi sahibi olurlar. Ayrıca, staj eğitimi sayesinde eğitimlerin pratiğe dönüştürülmesi sağlanır. Eğitimlerin tamamlanması sonrasında katılımcılar A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasını almak için gerekli eğitimleri tamamlamış olurlar ve İSG Sınavlarına hazır hale gelirler.

Sınavlara Hazır Mısınız?

Boğazlıyan A Sınıfı İSG Kursu Sınavları ÖSYM tarafından gerçekleştirilir ve A Sınıfı İSG Kursu alan katılımcılarımızın bu sınavlara girmeleri zorunlu bir durumdur. Sınavda ÖSYM tarafından 50 çoktan seçmeli soru sorulur ve başarı sayıla bilmek için de A Sınıfı İSG Kursu alan katılımcıların en az 35 soruya doğru cevap vermeleri gereklidir. Sınav yılda iki defa gerçekleştirilir ve sınava girme konusunda bir sınırlama getirilmemiştir. İlk sınava girebilmek için A Sınıfı İSG Kursu almak zorunlu olsa da başarılı olamamanız halinde tekrar kurs almanıza gerek kalmadan sonraki sınavlara başvuru yapabilirsiniz. Sınavlar ÖSYM tarafından belirlenen illerde gerçekleştirilir. Hangi ilde sınava gireceğinizi sınav başvuru işlemlerini gerçekleştirirken kendiniz belirleyebilirsiniz.

Kariyerinize Katkı Sağlıyoruz

Yeni Uzman Akademi, iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunan bir firmadır. A Sınıfı İSG Kursu da dahil olmak üzere pek çok farklı eğitim programı sunar.

Öncü isim Yeni Uzman Akademi, modern eğitim tekniklerini kullanarak, katılımcıların eğitimden en yüksek verimi almalarını sağlar. Bu teknikler, interaktif öğrenme platformları, canlı dersler,  quizler gibi pek çok farklı yöntemi içerir. Böylece, katılımcılar hem teorik bilgileri öğrenirken hem de pratik becerilerini geliştirirler.

Ayrıca, Yeni Uzman Akademi, kaliteli ders materyalleri sunarak, katılımcıların eğitimden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlar. Bu materyaller, konuları anlaşılır bir şekilde ele alan ders notları, videolar, infografikler, slâytlar ve çeşitli örneklerden oluşur. Güncel ders kitapları ile de desteklenir.  Böylece, katılımcılar, konuları daha iyi anlar ve sınavlara hazırlanırken daha güçlü bir temele sahip olurlar.

Öncü eğitim kuruluşu Yeni Uzman Akademi’nin A Sınıfı İSG Kursu’nda tanınmış eğitmenler görev almaktadır. Bu eğitmenler, iş sağlığı ve güvenliği alanında uzmanlaşmış, konuları derinlemesine bilen ve eğitmenlik konusunda deneyimli kişilerdir. Böylece, katılımcılar, en güncel bilgilere sahip olurlar ve eğitimden en yüksek verimi almalarını sağlarlar.

Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için Ankara’da bulunan Yeni Uzman Akademi’ye bizzat gelebilirsiniz ya da eğitim danışmanlarımızla online iletişime geçerek daha detaylı bilgi alarak yine online olarak kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey gerekli kayıt evraklarınız bize ulaştırmanız. Gerekli olan kayıt evraklarını da sizin için belirtelim: kimlik, diploma, başvuru dilekçesi, İSG Katip çalışma raporudur. Kursumuza kayıt yaptıran tüm A Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımıza;

Güncel konu anlatımı ve deneme kitabı

Sınava hazırlık online soru çözüm programı

WhatsApp ders çalışma grupları

Ders video kayıtları

4 adet ISO eğitimi ve sertifikası da hediye. Hemen kayıt olun hem en uygun eğitim ücretini en uygun ödeme koşulları ile gerçekleştirin hem de birçok ders materyallerinden ücretsiz yararlanın.

Hemen arayın karlı çıkan siz olun. Sizi eğitimlerimize bekliyoruz. Bakanlığın belirlemiş olduğu eğitim tarihlerini kaçırmadan kayıt işlemlerinizi gerçekleştirin.

Hemen Arayın