İznik B Sınıfı İSG Kursu

İznik B Sınıfı İSG Kursu 0 552 860 76 10

İznik B Sınıfı İSG Kursu
İznik B Sınıfı İSG Kursu

İznik B Sınıfı İSG Kursu almak için Ankara İş Güvenlik Kursu Yeni Uzman Akademi’yi arayıp bilgi alabilir veya bulunduğunuz yerden kayıt yaptırabilirsiniz.

B Sınıfı İSG Kursu, işyerlerinde çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusunda daha kapsamlı bilgiler edinmelerini sağlayan bir eğitimdir. Ankara Yeni Uzman Akademi, sektörde öncü bir isim olarak B Sınıfı İSG Kursu’nu uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunuyoruz.

Neden Yeni Uzman Akademi

İş Güvenliği Kursu eğitimlerimiz, alanında uzman ve profesyonel eğiticiler tarafından verilmektedir. Tamamı uzaktan oluşan kurslarımız, öğrencilerimize esneklik sağlamakta ve istedikleri zaman istedikleri yerde eğitim almalarını mümkün kılmaktadır. Ayrıca, sınava yönelik online soru çözüm programları ile öğrencilerimiz sınava daha iyi hazırlanabilmektedir.

Öğrenci odaklı eğitimlerimizde, öğrencilerimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde programlar düzenlenmektedir. Ders materyallerimiz arasında güncel ders kitapları, güncel deneme kitapları, dijital ders notları, hap bilgiler ve denemeler yer almaktadır. Böylece katılımcılarımız bu materyalleri kullanarak, eğitimlerini daha verimli hale getirebilmektedir.

Sektörde en iyisi olan Ankara Yeni Uzman Akademi olarak, modern öğretim teknikleri kullanıyoruz. Bu sayede ökursiyerlerimize daha etkili bir program sunmaktayız. Eğitimlerimizde interaktif öğrenme yöntemleri, örnek olaylar kullanılarak sizlere daha kaliteli bir eğitim verilmektedir.

Tehlikeli sınıfta çalışanlar için B Sınıfı İSG Kursu, işyerlerinde çalışanların iş sağlığı ve güvenliği konusunda daha kapsamlı bilgiler edinmelerini sağlar. Bu nedenle, eğitimlerimizde güncel konular ele alınmaktadır. Söz konusu programlardaki öğrencilerimiz, iş sağlığı ve güvenliği konularında güncel bilgilere sahip olarak işyerlerinde daha güvenli bir ortamda çalışabileceklerdir.

Ankara Yeni Uzman Akademi olarak, B Sınıfı İSG Kursu’nda öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için çalışıyoruz. Profesyonel eğitmenlerimiz, modern eğitim teknikleri ve güncel materyallerimizle öğrencilerimizin iş sağlığı ve güvenliği konusunda en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktayız.

Eğitimler Nasıl Gerçekleştirilir?

İş sağlığı ve güvenliği, çalışanların hayatını önemli ölçüde etkileyen bir konudur. O yüzden, iş güvenliği uzmanları, iş yerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için çaba göstermelidir. Bu amaçla, iş güvenliği uzmanları, B sınıfı İSG kursuna katılarak, gerekli eğitimi almalıdır. Yeni Uzman Akademi, B Sınıfı İSG Kursu için kaliteli eğitim imkanı sunar.

Toplamda, 81 saat asenkron eğitim sunulmaktadır. Derslere Ankara Yeni Uzman Akademi sayfasında bulunan uzaktan eğitim sekmesinden katılabilirler. Offline eğitimler belli saatler arasına sıkıştırılmadığından B Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımız diledikleri zamanlarda derslere katılabilirler. Dersler sisteme yüklü olduğu için istedikleri kadar tekrar yapabilirler.

Çevrimiçi eğitimler, canlı dersler olarak yapılır,  sanal bir sınıfta gerçekleşir ve iş güvenliği uzman adaylarının birbirleriyle etkileşim kurmalarını sağlar. Bu eğitimlerde, iş sağlığı ve güvenliği hakkındaki konular daha ayrıntılı bir şekilde ele alınır. Toplamda, 99 saat çevrimiçi eğitim sunulmaktadır. Canlı dersler 09.00 – 15.00 saatleri arasında ve 15.00 – 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilir.

Stajı Nasıl Yapabilirim?

Sizin için düzenlediğimiz B sınıfı İSG kursunun son bölümü olan staj eğitimi, iş güvenliği uzman adaylarının gerçek iş yerlerinde deneyim kazanmalarını sağlar. Farklı alanlarda eğitimler düzenleyen Yeni Uzman Akademi, farklı illerdeki iş yerlerinde 40 saat staj yapma imkanı sunar. Bu sayede, iş güvenliği uzman adayları, iş sağlığı ve güvenliği konularını uygulamalı olarak öğrenirler. Yapılan çalışmalarla Türkiye’nin her yerinde B Sınıfı İş Güvenliği Kursu staj eğitimlerini tamamen uzaktan eğitim ile gerçekleştirebilirsiniz.

İznik B Sınıfı İSG Kursu olan Yeni Uzman Akademi, çevrimdışı, çevrimiçi ve staj eğitimlerinden oluşan bir eğitim programıdır. İş güvenliği uzman adayları, böylece, iş sağlığı ve güvenliği konularında yeterli bilgiye sahip olacaklardır. Yeni Uzman Akademi’nin kaliteli eğitim kadrosu sayesinde, iş güvenliği uzman adayları, uzman bir eğitmen kadrosundan eğitim alacaklardır.

Nasıl Kayıt Yaptırabilirim?

Ankara Yeni Uzman Akademi’ye bizzat gelerek B Sınıfı İş Güvenliği Kursu kayıtlarınızı gerçekleştirebilirsiniz ayrıca online olarak da kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gerekli olan evraklar: diploma (e- devlet mezun belgesi, kimlik, B Sınıfı İSG Kursu başvuru formu(kurumumuzdan temin edebilirsiniz), nüfus kayıt örneği (gerekli durumlarda istenir)’dir. Kayıt işlemlerini online olarak gerçekleştirmek için eğitim danışmanlarımız ile irtibata geçebilirsiniz.

Nerede Görev Alırlar?

Birçok iş yerinde çalışan iş güvenliği uzmanları C Sınıfı, B Sınıfı, A Sınıfı olarak üç sınıftır. Yazımızın da konusu olan B Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımı sonrası olunabilen uzmanlık olan B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları ise az tehlikeli, tehlikeli iş yerlerinde çalışabilirler. İş Güvenliği alanında profesyonel eksikliğinden dolayı çok tehlikeli iş yerlerinde de görev alırlar.

Az tehlikeli iş yerlerinde her çalışan için ayda en az 10 dakika çalışırlar.

Tehlikeli iş yerlerinde her çalışan için ayda en az 20 dakika görev alırlar.

Çok tehlikeli iş yerlerinde her çalışan için ayda en az 40 dakika görev alırlar.

İznik Bahsettiğimiz B Sınıfı İSG Kursu programını alan katılımcılarımızın sınavlarda da başarılı olmalarının ardından tüm iş yerlerinde görev alabilirler. Örnek verecek olursak; yapı işleri, hastaneler, madenler, fabrikalar başta olmak üzere İş Güvenliği alanında tüm iş yerlerinde görev alabilirler.

Sınavlar Nasıl Düzenlenir?

Her ne kadar eğitimlerin tamamına B Sınıfı İş Güvenliği Kursu katılımcılarımız uzaktan eğitim olarak alabiliyor olsalar da sınavlar yüz yüze olarak gerçekleştirilir. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavda B Sınıfı İSG Kursu katılımcılarımıza 50 çoktan seçmeli soru yöneltilir. Başarılı olmak için de en az 35 soruya doğru cevap vermek gerekir.

Söz konusu sınav yılda iki defa gerçekleştirilir ve sınavda başarılı olamayanlar tekrar eğitim almadan sonraki sınavlara başvuru yapabilirler. Sınavı kazananlar ise gerekli başvuruları tamamladıktan sonra sertifikalarını İSG Katip izleme ve takip programında görüntüleyebilirler. Sertifikalar 5 yıl boyunca geçerli olmakla beraber 4 yılını tamamlayanlar A Sınıfı İSG Sınavına girmeye hak kazanırlar. 5 yıl içinde A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığına yükselemeyenler ise tekrar kurs almadan ve sınava girmeden İSG Katip aracılığı ile gerekli işlemleri gerçekleştirirler ve sertifika sürelerini 5 yıl daha uzatırlar.

Hangi İllerde Sınava Girebilirim?

İznikYukarıda da bahsettiğimiz B Sınıfı İSG Kursu sınav başvurusu yaparken sınava girmek istediğiniz illeri tercih edebilirsiniz. İSG Sınavları; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır’da Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van’da gerçekleştirilir.

Hemen Arayın